Keep in touch with narvanenj

narvanenj

Male, 43 years, Helsinki, Suomi
Cycling, Indoor cycling, Pool swimming… (+2 more)
 • 0 Moves

  0:00 h

  0.00 km

  0 kcal

 • Greatest Moves

  • Running 4:07'08 Average heart rate 154 bpm, 45.20 km

   Forssan Suvi-ilta maraton 2012 Forssan Suvi-ilta 2012 maraton. Tavoitteena vähän ex tempore-fiiliksellä lähteä tavoittelemaan 3:45:ttä ja alku näytti hyvältä. Helle tosin puolikkaan aikana aika rasittava, syke nousi huolestuttavan korkealle ja kävi mielessä, että tämä voi kostautua. N. 25 km:n kohdalla ensimmäisen kerran oikean jalan pohkeen sivussa kramppi, joka hieman säikäytti. Se meni hetken päästä ohi ja juoksu sujui edelleen yllättävän hyvin. Kuitenkin tasaisesti tuonne 30 km:n alkoi lievää uupumusta + lisää kramppeja eri puolille jalkoihin. Huoltopisteissä Dexalia + suolakurkkua, jotka kyllä aiheutti hetkellistä huonovointisuutta. 35 km:n jälkeen ihan totaalista uupumusta suht yhtäkkiä, lievää huimausta, molempiin pohkeisiin yhtäkkiset krampit, jotka pisti hetkeksi kävelemään. Lisäksi krampit takareisissä otti eniten hermoon ja ärsytys oli ihan suunnaton, koska syke laski laskemistaan, halu ja fiilis olisi ollut mennä rennosti loppuun asti, mutta jalat oli ihan toista mieltä. :) Noh, kova nälkä jäi näistä kisoista ja katellaan, mitä tuleman pitää! :) Kiitos Panulle yömajoituksista ja järkkäilyistä! Ja Jykälle ja Chrisulle juoksu- ja matkaseurasta! Forssan Suvi-ilta 2012 maraton. Tavoitteena vähän ex tempore-fiiliksellä lähteä tavoittelemaan 3:45:ttä ja alku näytti hyvältä. Helle tosin puolikkaan aikana aika rasittava, syke nousi huolestuttavan korkealle ja kävi mielessä, että tämä voi kostautua. N. 25 km:n kohdalla ensimmäisen kerran oikean jalan pohkeen sivussa kramppi, joka hieman säikäytti. Se meni hetken päästä ohi ja juoksu sujui edelleen yllättävän hyvin. Kuitenkin tasaisesti tuonne 30 km:n alkoi lievää uupumusta + lisää kramppeja eri puolille jalkoihin. Huoltopisteissä Dexalia + suolakurkkua, jotka kyllä aiheutti hetkellistä huonovointisuutta. 35 km:n jälkeen ihan totaalista uupumusta suht yhtäkkiä, lievää huimausta, molempiin pohkeisiin yhtäkkiset krampit, jotka pisti hetkeksi kävelemään. Lisäksi krampit takareisissä otti eniten hermoon ja ärsytys oli ihan suunnaton, koska syke laski laskemistaan, halu ja fiilis olisi ollut mennä rennosti loppuun asti, mutta jalat oli ihan toista mieltä. :) Noh, kova nälkä jäi näistä kisoista ja katellaan, mitä tuleman pitää! :) Kiitos Panulle yömajoituksista ja järkkäilyistä! Ja Jykälle ja Chrisulle juoksu- ja matkaseurasta!

   16.6.2012
 • Latest Moves

  • Shoutbox

  • vivianah

   23.10.2013 @ narvanenj

   Hello, I like your profile in this community network and I think you are a nice person. Can we get in contact? I'm sorry if i am embarrassing you, i shall explain all about myself including my pictures. please you can write to me ( vivianaalpha@yahoo.com ) not in this site because i am a new in this community and i don't visit this site often, I'd like to get to know you if you don't mind Please try and mail me, i have something important i want to tell you thanks & regards Miss viviana.

  • miccojarvinen

   8.4.2013 @ Move 6.4.2013

   ihan ok treeni!! Ottaen huomioon että olet matkan aikana sukeltanut ja noussut pintaan melkein 19km:n edestä ;)

  • miccojarvinen

   11.3.2013 @ Move 10.3.2013

   Älä sitten pety, kun ranteessa on uusin ja mahtavin rannetietokone ja keskisyke on edelleen 166 ;)

   Lisää treeniä vaan, niin keskisykekin alkaa putoamaan :)

   • narvanenj

    6.4.2013

    Heh... niinkö arvelet? :) Vedin tuossa myös 2,5 tuntia juoksua kaverin kanssa säännöllä sykkeet alle 130 ja mulla ne oli ensimmäisen tunnin ajan 170 (eli melkein mun maksimia) vaikka melkein käveltiin. Eli tuo mun sykevyö tai kello on kyllä rikki ja onhan se jo 10 vuotta hyvin palvellutkin. Nyt vetelee viimeisiään... :)

   • miccojarvinen

    8.4.2013

    joo sykevyöhän menee tosi helposti huonoon kuntoon.. mä joudun vaihtamaan sitä joustavaa sträppiosaa vähintään 2-3 kertaa vuodessa!!

    Mulla on muutes rasitusvamma oikeassa nilkassa, joten juoksut on juostu vähäksi aikaa!! En vielä tiedä kuinka kauaksi, se selvinnee tässä lähipäivien aikana vähän selkeämmäksi..

    Olen siis fillaroinut ja uinut, joten pistäs kesällä tavoite, niin käyn sen sitten joskus rikkomassa ;)

    Eilenkin uin 3km 45min vesijuoksua. 3km uinti meni 1:02,57.

  • Jykae

   17.6.2012 @ Move 16.6.2012

   Mielenkiintoinen analyysi. Vauhti on ollut kyllä kovaa heti alusta. Myös jännä, että Suunto heitti yli kolme kilsaa tuossa matkassa. No, parempaa onnea seuraaviin kisoihin ja toivottavasti pääsisi itsekin ensi vuonna vaikka jonkun kympin juoksemaan...

   • miccojarvinen

    22.6.2012

    Onnea kauden ekasta marasta!! Tästä on helppo parantaa viileämmässä ilmassa.. Ja sun kandeisi kalibroida footpodi... ;)

  • miccojarvinen

   23.1.2012 @ Move 22.1.2012

   Loistava idea, mutta "ylemmällä tasolla on päätetty, ettei tuo onnistu" ;)

   Itsellä akilles niin kipee ettei pysty tällä hetkellä juoksemaan ollenkaan... :/

   • narvanenj

    23.1.2012

    Mitä hittoa? :( Ihan rasituksesta akilles kipeenä? Toivottavasti toipuu...

   • miccojarvinen

    24.1.2012

    Kai se rasituksesta tuli, tai sitten se tulehtu kun pakkaset tuli ja lunta oli reilusti jalkojen alla...

    Ja joo, toivottavasti paranee..

  • Groups

  • Ambit & t6c/d lovers

   2339 members

   I changed the name into Ambit & t6d/c lovers. I have used the t6d for years with satisfaction. Now I also have the AMBIT: WOW!

  Button for your web site

  Promote this member on your site. Just click the button

  Embed latest move