• 0 Moves
  0:00 h
  0.00 km
  0 kcal
 • Greatest Moves
 • 17.9.2011
  • Running 1:40'39 Average heart rate 183 bpm, 21.10 km
   Tukholman puolimaraton ja uusi henkilökohtainen ennätys! :) Valitettavasti tämä kausi loppui samalla tähän, vasemmassa jalassa murtuma ja juoksukieltoa loppuvuosi. http://www.endomondo.com/workouts/22947527 http://www.sports-tracker.com/#/workout/JuhaLankinen/fmp7p99ht4mbtre6 Perinteinen Tukholman puolimaraton. Perjantaina lennettiin illalla Tukholmaan ja käytiin syömässä porukalla hyvin sekä istuttiin siinä iltaa vielä koko lailla pitkälle. Lauantaina sitten klo 16.00 Vibram Five Fingersit jalkaa ja radalle. Juoksut meni muuten tosi hyvin, mutta n. 18-19km kohdilla rupes vasempaan jalkaan sattumaan. Vauhtia olis muuten riittänyt vielä, mutta kipu meinas olla liikaa niin jäi viimeiset sekunnit/minuutit puristamatta. Maanantaina ortopedi osasikin jo sanoa, että kyseessä perinteinen rasitusmurtuma, yksi luu on täysin poikki ja loppuvuodeks tulikin sitten täysi juoksukielto. Plus lihakset on hiukan jumissa, en ole venytellyt juoksun jälkeen pätkääkään :) Sinänsä pieni pettymys, että kausi loppui näin, mutta joka tapauksessa kisassa tuli oma uus ennätys 15s parannuksella kevään Helsinki City Runiin sekä voitin myös kaikki kaverit ketkä oli mukana juoksemassa :) Treenit HCR 2012 varten jatkuu sitten heti kun lääkäri antaa luvan, katsotaan jos saatais ajat alkaan 1h:30-alkuisilla minuuteilla ;) Perinteinen Tukholman puolimaraton. Perjantaina lennettiin illalla Tukholmaan ja käytiin syömässä porukalla hyvin sekä istuttiin siinä iltaa vielä koko lailla pitkälle. Lauantaina sitten klo 16.00 Vibram Five Fingersit jalkaa ja radalle. Juoksut meni muuten tosi hyvin, mutta n. 18-19km kohdilla rupes vasempaan jalkaan sattumaan. Vauhtia olis muuten riittänyt vielä, mutta kipu meinas olla liikaa niin jäi viimeiset sekunnit/minuutit puristamatta. Maanantaina ortopedi osasikin jo sanoa, että kyseessä perinteinen rasitusmurtuma, yksi luu on täysin poikki ja loppuvuodeks tulikin sitten täysi juoksukielto. Plus lihakset on hiukan jumissa, en ole venytellyt juoksun jälkeen pätkääkään :) Sinänsä pieni pettymys, että kausi loppui näin, mutta joka tapauksessa kisassa tuli oma uus ennätys 15s parannuksella kevään Helsinki City Runiin sekä voitin myös kaikki kaverit ketkä oli mukana juoksemassa :) Treenit HCR 2012 varten jatkuu sitten heti kun lääkäri antaa luvan, katsotaan jos saatais ajat alkaan 1h:30-alkuisilla minuuteilla ;)
  7.5.2011
  • Running 1:40'54 Average heart rate 177 bpm, 21.10 km
   HCR 2011. Uusi henkilökohtainen ennätys, tais vanhasta lähteä useampi minuutti pois! Ja samalla voitin kaikki tutut ketä tiesin olevan juoksemassa :)
  9.3.2011
  • Alpine skiing 6:28'20.3 Average heart rate 111 bpm, 80.76 km
   Erinomainen laskupäivä! Aamulla heti ennen ysiä liikkeelle ja aina neljän jälkeen vielä liikkeellä. Joitain rinteitä kelattiin enemmän, mutta kokonaiskuvana oli Der Weisses Ringin kiertäminen; Zürs, Zug, Oberlech, Lech, Rüfikopf, Zürs. Näkyy myös kilometreissä tämä lenkki. Myös kelin voisi olleen huippu, pelkkää aurinkoa koko päivä ja ei tuullut oikeastaan ollenkaan, pystyi keskittymään säästä ja rinteistä nauttimiseen. Lounaan jälkeen suoraan extreme-kumpareikkoon, näkyy myös HR-viivassa :)
  19.2.2011
  • Ice hockey 1:33'19.3 Average heart rate 177 bpm, 10.89 km
   Lauantai-iltapäivän kevyet lätkäpelit Lauttasaaren urheilupuistossa. Sykkeet aika tasaisesti tossa 185 paikkeilla tilanteesta riippumatta :) Huomaa kyllä hyvin miten alussa tuli lämmiteltyä 10min, 55min kohdalla erätauko ja 1h30min jälkeen kävely pukukoppiin. Tarkemmat kuviot ja taktiikat Sports-Trackeristä GPS:llä :) http://www.sports-tracker.com/#/workout/JuhaLankinen/5kkbgv9thp8fo5uh
 • 30.1.2011
  • Ice hockey 1:50'22.6 Average heart rate 161 bpm, 8.88 km
   Pipolätkää ja höntsäilyä Kallion kentällä pienessä kanuunassa dream teamin kanssa :) Fantastiset pelit saatiin aikaiseks, 3vs3 herrasmiessäännöillä. Kaks ekaa erää yhteen maaliin, lopuksi koko kentällä ja sekös vasta tuntui jaloissa. Rankka laji, meillähän ei ollut mitään vaihtoja, tietenkään.
  7.10.2010
  • Floorball 0:45'56.1 Average heart rate 170 bpm
   Aamusäbä työporukalla. Aika rankkaa, mutta taisin olla joukkueen maalikuningas 3:lla osumalla. Mutta kuka näitä laskee, en kai minä ainakaan :)
  26.10.2010
  • Running 0:52'14.9 Average heart rate 171 bpm, 10.47 km
   Vauhdikas lenkki illansuussa yhdistettynä lihaskuntoiluun. 5x20+2x25 punnerrusta lyhyillä tauoilla hotellin lattialla. Hyvää vauhtia ehkä edesauttoi Tanskan maasto, eli ei ylämäen ylämäkeä :) Työpaikan kurssi Ruotissa yhdistettynä tiimi-eventtiin Tanskassa kääntyi liikunnaksi; Iltapäivällä kävelyä Ruotsissa, illansuussa juoksua Tanskassa. Vauhti oli suht hyvä, pari taukoa tuli kun piti mennä nappaamaan kuvia tuulimyllystä :) Kuka väittää että niistä tulis jotain ääntä? Äänetön tämä ainakin oli. Lenkin jälkeen hotellihuoneeseen jatkamaan vähän lihaskuntoa (ilman t6d:tä) punnertamalla. Työpaikan kurssi Ruotissa yhdistettynä tiimi-eventtiin Tanskassa kääntyi liikunnaksi; Iltapäivällä kävelyä Ruotsissa, illansuussa juoksua Tanskassa. Vauhti oli suht hyvä, pari taukoa tuli kun piti mennä nappaamaan kuvia tuulimyllystä :) Kuka väittää että niistä tulis jotain ääntä? Äänetön tämä ainakin oli. Lenkin jälkeen hotellihuoneeseen jatkamaan vähän lihaskuntoa (ilman t6d:tä) punnertamalla.

6 fans

 • PhilRe
  PanuAhola
  AaronRocky
  MickeS
  akuvaramaki
  atorma