• 27 Moves
  36:06 h
  274.6 km
  25931 kcal
 • 9:03'20.2 Mountaineering
  4 week(s) ago

  Pateska Reka - Solunska Glava 2540m.n.v - Pateska Reka

  5:24'58.2 Mountaineering
  4 week(s) ago

  Ljuboten 2500m.n.v Nokno

  11:09'49.4 Mountaineering
  18.1.2020

  Olimp - Vrv Mitikas 2917m.n.v

  8:51'04.1 Mountaineering
  10.1.2020

  Рибничка Скала 2305м.н.в и Врв Кабаш 2395м.н.в

  Одличен ден со Мики поради малку напаѓаниот снег до полјаната на 1500м.н.в ни овозможи брзо да движиме, условите на гребенот од Врв Рибница до Врв Кабаш беа одлични, но за назад ни одзема повеќе време и тоа го очекувавме и бевме спремни доста беше топло каде снегот беше раскашавен на делови доста се лизгаше па требаше доста внимателно движење , на делови се пропаѓаше и до појас.🏔🏔🏔

  8:51'04.1 Mountaineering
  10.1.2020

  Рибничка Скала 2305м.н.в и Врв Кабаш 2395м.н.в

  Одличен ден со Мики поради малку напаѓаниот снег до полјаната на 1500м.н.в ни овозможи брзо да движиме, условите на гребенот од Врв Рибница до Врв Кабаш беа одлични, но за назад ни одзема повеќе време и тоа го очекувавме и бевме спремни доста беше топло каде снегот беше раскашавен на делови доста се лизгаше па требаше доста внимателно движење , на делови се пропаѓаше и до појас.🏔🏔🏔

  5:11'05.8 Mountaineering
  7.1.2020

  Божиќно на Љуботен 2500м.н.в преку Козја Стена, снег и да немаше на падината неколку снежни јазици по 50м, одлично поминат ден 🏔🏔🏔

  5:11'05.8 Mountaineering
  7.1.2020

  Божиќно на Љуботен 2500м.н.в преку Козја Стена, снег и да немаше на падината неколку снежни јазици по 50м, одлично поминат ден 🏔🏔🏔

  2:45'21 Hiking
  6.1.2020

  Vodno Lesno

  7:41'54.3 Mountaineering
  6.1.2020

  Triglav Dolina Krma - Vrv Triglav 2864 - Dolina Krma

  0:55'36.1 Trail running
  14.8.2017

  Novo licno vreme za nagore 34m : 47s.Mostot kaj policiskata - Vrv Vodno

5 fans

 • igorgis
  Darkosharic
  jovanovski09
  BojanI27
  Vladimir_Spasovski