• 10 Move
  12:42 o
  138,8 km
  11223 kcal
 • Move eccezionali
 • 24.9.2016
  9.4.2016
  • Corsa 0:37'17.2 Frequenza cardiaca media 173 bpm, 10,00 km
   Martilan kymppi 16. Kisan voitto ja oma enkka parani reippaalla minuutilla. Olisi painunut alle 37 jos en olisi tehnyt ylimääräistä 200 m lenkkiä kun eksyin radalta. Keli oli tuulinen ja sateinen mutta lämpötila oli hyvä. Taitaa mennä tällä kaudella vielä enkat uudelleen uusiksi. Mahtva fiilis!!
  24.1.2016
  • Trail running 4:43'34.9 Frequenza cardiaca media 148 bpm, 25,31 km
   päivän toinen juoksu korkealla vuoristossa. Keli oli sen verran hyvä että päätin lähteä kiipeämään vuortä ylös niin pitkälle kun on sallittua. Oli todella hienoa! Aluksi pystyi juoksu/kävely sekoituksella nousemaan, mutta yli 3000 m. rinteen jyrkkyys ja korkeus tekivät jaloista lyijyä samalla kun ajatus hiukan sumeni. Ylhäällä oli aika kylmä, joten siellä ei kauaa viihtynyt. käsiä pääsi lämmittelemään kuumissa höyryissä, joita nousi vuoren uumenista. n. 180 m jäi huipusta, koska lupia nousemiseen ei enää myönnetty. alas tultiin sitten niin vauhdilla kun reidet kesti. Eli ei hirveän kovaa :) Energia vaje oli myös aika kova sillä matkasssa vain vettä, joka sekin pääsi loppumaan. Komia extempore retki. Vauhdilla noin korkealla ei kyllä pääse nautiskelmaan. Edes laskuissa. keskiarvo korkeus 2700 m, joka kyllä hidastaa menoa todella paljon.
  3.10.2015
  • Trail running 15:34'07.2 Frequenza cardiaca media 143 bpm, 100,4 km
   utgs 2015 (ultra trail guara somontano) Kulki hienosti. Auringon ollessa kuumimmillaan oli hyvinkin vaikeita hetkiä mutta illan tullessa mentiin taas lujaa :). Mahtava fiilis ja 10 UTMB pistettä kasassa.
 • 26.10.2014
  • Corsa 2:59'23.8, 43,20 km
   Frankfurt marathon 14. Vihdoin sub-3! :) ja todella onnellinen. viimein kakkosella alkava aika. Pirusti on tehty töitä tämän eteen ja nyt vihdoin se palkittiin. Ei tullut kyllä helpolla tämäkään. Olin mielestäni siinä 2:55-3:00 kunnossa. 2:55 vauhdilla lähdin tunnustelemaa joka tuntui kyllä ihan hyvältä, mutta päätin jättää sen sitten haaveksi 15 jälkeen. Ehkä se oli myös yksi syy siihen joka sai pohkeet kramppaamaan hulluna 30 jälkeen. Tällä kertaa kuitenkin pelkät pohkeet ,joten on siinä jotain hyvää:D suolalla sai jotenkin krampit aisoihin, mutta vauhti kuitenkin alkoi uhkaavasti hidastua sillä askel oli kramppailun takia aika hölkkä meininkiä viimeisen kympin ajan. Viimeinen 5 km oli elämäni pahimmat 5 kilsaa. Tuntui siltä että maali ei tule koskaan ja lopullinen lukkokramppi odotteli viikatemiehen lailla radan sivussa. Pää oli niin niin pehmonen, että en pystynyt enää laskemaan mitä tarvittaisiin sub 3:een. viimeinen kilsa tuli vihdoin ja silmistä vippasi kunnolla.. neste ei ollut enää imeytynyt varmaan yhtään ja vatsassa vellosi liian väkevät hiilarit. Siinä kohtaan tajusin että tä vois onnistua. 400 m vasta ennen maalia selkeni, että nyt menee alle 3 h!! vittu mikä fiilis oli rojahtaa punaiselle matolle kakomaan kyyneleitä ja mahanesteitä!! Ei voisi hienompaa kauden päätöstä olla...!
  20.10.2013
  • Corsa 3:00'43.1 Frequenza cardiaca media 176 bpm, 42,20 km
   Amsterdam marathon 2013. Kolmen tunnin alitusta lähdin hakemaan. Vielä ei ollut kuitenkaan sen aika, 3:00.50. 5 minsaa parannusta keväästä. Alussa olin vähän myöhässä omasta lähtöryhmästä, joten joutusin ohittelemaan ja mutkittelemaan ensimmäisen 5 kilsaa aika lailla.Reitti puuroutui yhdessä kohdassa lähes kävely vauhtiin. kyynärpää taktiikalla puskettiin kuitenkin hellästi ohi:) menetetyt sekunnit piti juosta siis kiinni.15 km kohdilla löysin oman rytmin ja paikan letkassa. Juoksu kulki ja pääsin lähes suunniteltuun splittiin. 1:29:37. tavoite oli 1:28. Tässä vaiheessa aavistin että helvetti on edessä. Negatiiviseen splittiin en pysty, joten tiesin että vikalla vitosella vauhti hyytyy aina pikkasen. Pohkeiden ja jalka pohjien muutaman viikon oireilu kielivät siitä etteivät ne oleet 100%:ssa kunnossa. Kuinkas ollakkaan pohje krampit alkoivat nousu johteisesti reitin loppu puolella. kenkä valinta oli myös jälkeen päin ajateltuna väärä. Liian pieni droppi totuttuun. Askelta oli pakko muuttaa ja vaudin pito muuttui sahaavaksi. Välillä iski kunnolla kiinni jopa pariksi kymmeneksi sekunniksi. periksi ei voinut antaa ja kivun läpi oli puskettava. Kaikki tai ei mitään. sattui saatanasti eikä tullut enää mieleenkään vilkaista sykkeitä. Perkeleen huutaminen tuntui ainoalta lääkkeeltä.. Loppukirin sain jostain vielä kaivettua mutta sekään ei riittänyt tänään. Kaikkeni annoin ja ehkä vielä pikkasen päälle. Maalissa en pysynyt enää pystyssä ja kävelin aitoja päin. Tunteiden purkailun jälkeen mieleeni tuli vain ajatus että tämä ei jää tähän. Jalkapohja on nyt varmaan tulehtunut, joten koivet kuntoon ja uuden ohjelman metsästys käyntiin. Ensin kuitenkin pitkä lepo. VAMOS!
  21.9.2013
  • Corsa 1:24'58.9 Frequenza cardiaca media 179 bpm, 21,33 km
   Ruissalon 1/2 maraton. Eka kymppi tuntui helpolta, mutta toinen sitten rupesikin pikkasen painamaan. 15 km eteen päin oli todella vaikeata pääkopan sekä fyysiikan kanssa. Mäet,käännökset sekä sairastelu tekivät ilmeisesti tehtävänsä. Ihan hyvä suoritus kuitenkin ottaen huomioon että pari viikkoa on mennyt vähän sairastellessa. 4 sekunttia jäi ennätyksestä, johon täytyy olla tyytyväinen ottaen reitin huomioon.Nyt pari viikkoa pauketta ja sitten hissuttelun kimppuun.
  31.8.2013
  • Trail running 4:19'24.2 Frequenza cardiaca media 163 bpm, 42,20 km
   Nuuksio classic trail marathon 2013. Ei pettänyt tänäkään vuonna. Hieno reitti ja hyvät järjestelyt. Piti lähteä hissutellen oveen kolkuttelevan maran takia, mutta toisin kävi. Aika reippaalla vauhdilla lähdin matkaan. Ei ihan 100 % lasissa joten pystyin onneksi edes vähän himmailemaan ja näin säästämään itseäni. Siitä huolimatta mukavasti lähti aikaa viime vuodesta (17 min). Nyt nopea palautuminen ja reenien kimppuun! 3 tuntia vapiskoon lokakuussa!! :D
 • 18.8.2013
  • Corsa 0:17'37.5 Frequenza cardiaca media 185 bpm, 5,00 km
   5 km testijuoksu. Ihan hyvin kulki ja meni mukavasti ehkä vähän paremmin mitä oli tavoitteena. Parannuksen varaa jäi vielä aika paljon sillä tuuli oli kentällä aika puuskainen ja ruuhkaa oli aika lailla, joten sain jonkin verran västellä voimistelu tyttöjä jotka hölköttelivät rivissä :)
  29.6.2013
  • Trail running 5:49'09.9, 47,50 km
   North face Cortina Ultra trail 2013.Onnistunut juoksu Dolomiiteilla. Reitin kauneutta ei voi sanoilla kuvata. Matka ei lähtenyt hyvin käyntiin sillä laukku jäi edellisenä päivänä lentokentälle helsinkiin. Juoksuun lähtö näytti vielä kisa aamuna lähes mahdottomalta sillä järjestäjä taho ei suostunut antamaan numeroa ennen kuin pakolliset kamat olisivat hallussa. Onnekseni reittiä jouduttiin muuttamaa, sillä vuorilla oli satanut poikkeuksellisen paljon lunta, joten kisan starttia lykättiin 1 h. Puolessa tunnissa sain korttia vingutettua sen verran että sain viimisen päälle kamat ja pääsin starttaamaan. Itku meinas päästä kun alppi torvet töräytti porukan matkaan! Alussa lähdin juoksemaan hyvin varovasti, koska en tiennyt miten 2km korkeus vaikuttaa menooni. sivuvaikutukset olivat hyvin pienet, joten aloin lisäämään pikku hiljaa myllyä. loppun tulin aika rymistellen eikä taaskaan kokonaan krampeilta selvitty. Hieno skaba ja sillanen tunne että tämä ei jää tähän..
  6.10.2012
  • Trail running 13:06'47.4 Frequenza cardiaca media 154 bpm, 91,43 km
   Vaarojen ultra maraton 2012. Todellisten ylä- ja alamäkien jälkeen maaliin :) Kaikki ei mennyt ihan nappiin, mutta tavoite tuli saavutettua! Tämä oli siis maaliin pääsy omin jaloin, keinolla millä hyvänsä :) Onneksi se on nyt ohi! Reitti oli kaunis ja maisemat olivat välillä henkeä salpaavia. 1. kierros n. 5:40 ja loppu aika 13:06 (alempana lisää sepustusta matkan kulusta) Alussa sykkeet korkealla ja jännitys tapissa, takana huikeat 2 h unta. Ekan kierroksen 25 kilsaa verotti niin paljon, että keskeytys oli puolivälissä enemmän kuin lähellä. Patukoista saatu energia ei toiminut ja reitin kovuus yllätti. Polut olivat välillä teodella huonossa kunnossa. Puoli väliin päästyäni olin aika kuutamolla ja kuulin jonkun katsojan, jopa sanovan että tuota kaveria ei saisi päästää toiselle kierrokselle :D. Huollossa Olo parani saatuani mojovan suola annoksen ja vähän safkaa, olin kuin uudesti synytynyt. Fiilis koheni muutamassa minuutissa ja kun sain toiset kengät laitettua jalkaan (tuntui mahtavalta) tein päätösen ja päätin lähteä kakkos kierrokselle. Tällä kertaa vaihdoin energiataktiikkaa ja otin tankin täyteen väkevää nestettä ja suolaa, mutta vain 2 geeliä, koska enempääkään ei ollut. Toinen kierros lähti hitaalla tepsuttelulla liikenteeseen, kunnes n. 8 h kohdalla mieli alkoi tekemään tepposia ja meno senkun hidastui. seuraavat 3 tuntia oli todella vaikeita ja maasto juuri siinä vaiheessa reitin teknisintä osuutta. Aika kului, kului ja kului.... Vihdoin kello rupesi näyttäämään juuri sen verran että uskalsin aloittaa geelin käytön. Meno rupesi pikku hiljaa nopetumaan... Tunsin olevani taas elävien kirjoissa :) Jalka rupesi nousemaan ja alamäissä uskalsi lasketella kunnolla. Ohitin kymmen kunta juoksijaa ja loppu meni todella hyvin. Viimeiset 12 kilsaa oli kisan helpoimmat kilsat. Fiiliis ja energia tasot olivat hyvät loppuun saakka. Maaliin tulo oli todella upeaa!!!! Alussa sykkeet korkealla ja jännitys tapissa, takana huikeat 2 h unta. Ekan kierroksen 25 kilsaa verotti niin paljon, että keskeytys oli puolivälissä enemmän kuin lähellä. Patukoista saatu energia ei toiminut ja reitin kovuus yllätti. Polut olivat välillä teodella huonossa kunnossa. Puoli väliin päästyäni olin aika kuutamolla ja kuulin jonkun katsojan, jopa sanovan että tuota kaveria ei saisi päästää toiselle kierrokselle :D. Huollossa Olo parani saatuani mojovan suola annoksen ja vähän safkaa, olin kuin uudesti synytynyt. Fiilis koheni muutamassa minuutissa ja kun sain toiset kengät laitettua jalkaan (tuntui mahtavalta) tein päätösen ja päätin lähteä kakkos kierrokselle. Tällä kertaa vaihdoin energiataktiikkaa ja otin tankin täyteen väkevää nestettä ja suolaa, mutta vain 2 geeliä, koska enempääkään ei ollut. Toinen kierros lähti hitaalla tepsuttelulla liikenteeseen, kunnes n. 8 h kohdalla mieli alkoi tekemään tepposia ja meno senkun hidastui. seuraavat 3 tuntia oli todella vaikeita ja maasto juuri siinä vaiheessa reitin teknisintä osuutta. Aika kului, kului ja kului.... Vihdoin kello rupesi näyttäämään juuri sen verran että uskalsin aloittaa geelin käytön. Meno rupesi pikku hiljaa nopetumaan... Tunsin olevani taas elävien kirjoissa :) Jalka rupesi nousemaan ja alamäissä uskalsi lasketella kunnolla. Ohitin kymmen kunta juoksijaa ja loppu meni todella hyvin. Viimeiset 12 kilsaa oli kisan helpoimmat kilsat. Fiiliis ja energia tasot olivat hyvät loppuun saakka. Maaliin tulo oli todella upeaa!!!!
  15.9.2012
  • Trail running 6:32'39.8 Frequenza cardiaca media 134 bpm, 50,37 km
   Kuhankuonolta aloitettiin laskeutumaan Tommin kanssa polkuja pitkin kohti kerttulaa. Hieno reissu oli, keli ja luonto olivat upeita. Ensimmäinen 50 km takana :)
 • 1.9.2012
  • Trail running 4:37'02.8 Frequenza cardiaca media 167 bpm, 42,20 km
   Nuuksio Classic trail marathon. Hienoissa maisemissa sai painaa ilman piinaavaa tavoitetta aikaa :).Heti alussa lähin aikasta kovaa liikkeelle, joka sitten kostautui reitin loppu puoliskolla. Krampeissa tuli painettua monta tuntia ja näin ollen vauhti hiipui aikalailla. Ei sillä niin väliä sillä reitti oli todella hieno: vaihtelevia jyrkkiä ala- /ylämäkiä. kliimaksi metsää,soita, järviä yms. Todella hieno reissu!
  30.6.2012
  • Corsa 3:18'55.4 Frequenza cardiaca media 165 bpm, 42,92 km
   Paavo Nurmi Maraton 2012. Juoksu kulki mukavasti ja rennosti. sinne 32 kilsaan saakka. Sitten alkoi krampata oikea pohje ja joutusin himmaamaan vauhtia ja konkarit menivät ohi :) tällä kertaa sain krampit kuriin vauhtia himmaamalla. Koitin jossain vaiheessa kiihdyttää kun helpotti mutta eipä ollut enää potkua kintuissa. Lopussa sain pikkasen vauhtia lisättyä ja pääsin runttaamaan ennätyksen 3:18:54. Kaikin puolin parempi suoritus. Tästä on hyvää jatkaa :)
  16.6.2012
  • Corsa 0:38'29.1 Frequenza cardiaca media 182 bpm, 10,12 km
   Forssan suvi-illan 10 km. Lähdin Juhan mukaan reissulle ja päätin sitten paikan päällä, että lähden juoksemaan. Hyvin kulki juoksu ja ensimmäinen virallinen 10 k takana. Onneksi lähdin. Kaikkeni annoin ja lopussa hirvee kiri ja uudet maksimi sykkeet tauluun. Hyvät järjestelyt ja nopea rata. Mahtavaa!! virallinen aika 38:27
  2.11.2011
  • Corsa 0:35'17.4 Frequenza cardiaca media 165 bpm, 9,25 km
   Rannalla juoksu ilman kenkiä, pelkät shortsit päällä aivan mahtavaa. Atlanti löi jalkoihin kun väistelin vauhdikkaasti paksuja turisteja. Kartta näyttää pikkasen kilsoja liikaa. veikkaus n, 7 km
 • 29.10.2011
  • Corsa 1:27'42.1 Frequenza cardiaca media 172 bpm, 21,44 km
   Kaarinan 1/2 maraton. 9 sija. Aika vähäisellä valmistautumisella kisaan. Viikko kilometrit olemattomia viimeiseltä 2 kuukaudelta, CF-vienyt kaiken ajan. Ihan mukavasti kuitenkin kulki hienossa säässä. Alussa tuli hiukan kahmaistua liikaa vauhtia. no sai ainakin juosta pari kilsaa ykkös sijalla :). En tiedä vaikuttiko loppu aikaan. Sykkeet aika korkealla ja 14 km kohdalla koitin ottaa pientä vauhdin lisäystä mutta ei tainnu muu nousta kuin syke :) kaikkeni annoin!
  5.9.2011
  • Corsa 0:26'40.9 Frequenza cardiaca media 172 bpm, 6,20 km
   oksat pois reeni :) En oikein tiennyt mitä lähen juoksemaan kun lähdin ovesta ulos. Ajatuksena oli vain mennä kovaa n, 30 min. tuloksena oli seuraava n. 3 km, 2 min rec. 2 km, 1 min rec. 1 km. Lähdin alussa aika kevyesti ja sitten full throttle :) mukavasti kulki. Polvessa pientä kipua mutta kilometrien vähennys on näyttänyt kuitenkin auttavan.
  7.8.2011
  • Allenamento a circuito 0:07'47.8 Frequenza cardiaca media 170 bpm, 0,60 km
   Todella hyvä ja levännyt fiilis kropassa. Reeni kulki loistavasti. CF wod: reps: 21-15-9 C&J 40 kg pull-ups Run 200 m
  2.7.2011
  • Corsa 3:39'40 Frequenza cardiaca media 168 bpm, 42,20 km
   gps-heitto (1km 40 m). Pääsin maaliin ekan maratonin! Juoksu kulki vaihtelevasti jouhtuen hullusta paahteesta. lähdin ehkä vähän liian kovaa puolimaratoonarien vedossa. Seuraavalla kierroksella sai juosta suht rauhassa. Ohitin kymmenkunta juoksijaa 2. kiekalla. Kaikki meni hyvin ja rupesin kiiihdyttämään pikkasen. 38 km kohdalla iski pohje+reisi kramppi, jota venytin 3 kertaa menettämättä sijaa. voimia olisi ollut vielä sillä loppusuoralla meinasin ohittaa yhden juoksijan. se oli mahtava fiilis

34 fan

 • RUN4FUN_RUNNER
  Jonbraz
  virallinenviljami
  Ryyni
  kchol
  JHietala
  kisperi
  vpphel
  anttiitkonen
  rocca
  trailshredder
  mjlassila
  miira
  Hansio
  Litrajaakko
  Professori
  Kripa
  Juhopoika
  KnightBoy
  thetommi
  JukkaHuovinen
  mhagstro
  visariihi
  aren_tyr
  m4kke
  VickyJ
  gary86
  miccojarvinen
  sva
  Aki_RunnersHigh
  Wonsllaf
  Sampsa
  tuomyl
  Seiska