FreeSports.dk

210 members, Created 19.5.2010 by torben

Horsens, Denmark

FreeSports.dk er Danmarks største forhandler af Suunto! Meld jer til gruppen og del jeres træninger, ruter og kommentarer med andre danske Suunto brugere.
http://www.freesports.dk

 • 21.8.2014 Message from the group creator:

 • Hej :O)

  vi er nu på 207 medlemmer - super fedt..jeg kan se at folk giver den max gas :O) Mht til nyheder så har vi nu den nye Suunto Ambit3 Peak serie og Suunto Ambit3 Sport til forudbestilling på FreeSports.dk - http://www.freesports.dk/shop/outdoorure/suunto+ambit/ambit3 Vi forventer de lander hos os midt i september måned. Jeg har testet den nye Suunto Ambit3 Peak Black HR de sidste 4 uger, og uret bygger videre på funktionerne fra Suunto Ambit2. Der ud over er den største forskel helt sikkert at Ambit3 nu kun bruger Bluetooth Smart. Suunto har brugt masser af tid på at udvikle en Movescount App til iPhone (Android kommer senere). Streamer automatisk til MC App’en – den uploader så til Movescount når den har netforbindelse og meget mere. Fuld opsætning af uret via App’en. Ambit3 har også intelligent recovery overvågning – tjekker din restitution.

  Så er der endelig puls under svømning - via Suunto Smart Sensor :O)

  keep training - mh

  Torben - Afdelingsleder www.FreeSports.dk

Be part of the FreeSports.dk

 • Most active member in September

lionett
50min
 • 10 latest Moves

 • Shoutbox

 • filejs79

  16.6.2014

  Hej. Jeg er lidt frustreret over at når jeg er ude og svømme i svømmehal og har svømmet eks. 1500 meter og går op af vandet og ser at der står distance 1500 meter... når jeg så kommer hjem og overfører til movecount, lyder min distance kun på 1050 meter. det er ofte at distancen slet ikke passer, trods korrekt opmåling af bassin osv. what to do ???

  Mvh Ivan.

  • torben

   27.7.2014

   Først sørg for at du lært uret din svømmestil: https://www.youtube.com/watch?v=Qsg5JTDa-ws

   Hvis den bliver ved med at gøre det forkert så kontakt din forhandler. Hvis du har købt den hos os, så husk at vedlægge beskrivelse af problemet, email, ordrenummer og retur adresse. Så får vi kigget på den for dig. Mh Torben/FreeSports.dk :O)

 • JuliusB

  22.5.2014

  Jeg har lige lavet en app baseret på Karvonens pulszoner. Søg efter AVG HRR % lavet af JuliusB. Den har en specifik alarm for hver zone (et beep for zone 1, to for zone 2 og så videre). Den viser den gennemsnitlige % af pulsreserven, så man har et reelt billede af, hvor hårdt træningspasset har været. Jeg har prøvet den og den virkede perfekt for mig. Endelig prøv den og fortæl mig om jeres oplevelser.

  • filejs79

   12.6.2014

   lyder spændende. hvad hedder app'en.. kan ikke lige finde den under din profil ?

 • jfcalypso

  27.4.2014

  Hello to all and all, Can you test one of my applications in your sporting activities. App area - Search - enter: jfcalypso - if you love, click on the bottom of the application page, for the say - Cordially and good day

 • MortenDenmark

  7.2.2014

  Kan man med et Suunto Quest få sine moves ind på endomondo? Den eneste grund til dette er at endomondo bruges af rigtigt mange af mine trænings-buddies (det er endnu ikke lykkedes mig at overtale dem til at købe Suunto) og jeg vil gerne vise der hvor god jeg er :-) Man kan eksportere her på MovesCount til GPX som Endomondo kan importere, men ikke med en Quest, sikkert fordi den ikke har GPS. Nogle idéer?

  • jsjhatting

   18.3.2014

   Hej Morten Hvis du køber en GPS track pod til uret. Så er der ingen problemer med at få det hele med over i Endomondo.. Du skal bare flette dataene først. Derefter læs dem ud som gpx fil. Så kan du hente dem ind i Endomodo komplet med puls og gpx .

 • Schroinx

  29.10.2013

  Jeg har lavet en gruppe for os Aarhus folk, så det er nemmere at finde inspiration til ture og ligesindede. Bare søg på Aarhus eller find den igennem profil.

  Vh Troels

Group members - 210 members

 • Johnny64
  Koziara
  KnightBoy
  tinatvede
  thomasjak
  MikkelHH
  jehj
  hendrikesuma
  Hr_Hansen
  MortenV84
  Spezi1984
  Bjalle

Thumbs up

 • 13 members like this

Button for your web site

Promote this group on your site. Just click the button