Be part of the FreeSports.dk

FreeSports.dk

223 members, Created 19.5.2010 by torben

Horsens, Denmark

FreeSports.dk er Danmarks største forhandler af Suunto! Meld jer til gruppen og del jeres træninger, ruter og kommentarer med andre danske Suunto brugere.
http://www.freesports.dk

 • 2.9.2014 Message from the group creator:

 • Hej :O)

  vi er nu på 210 medlemmer - super fedt..jeg kan se at folk giver den max gas :O) Vi er begyndt af få de nye Suunto Ambit3 ure på lager på FreeSports.dk - http://www.freesports.dk/shop/outdoorure/suunto+ambit/ambit3 Jeg har testet den nye Suunto Ambit3 Peak Black HR, og uret bygger videre på funktionerne fra Suunto Ambit2. Der ud over er den største forskel helt sikkert at Ambit3 nu kun bruger Bluetooth Smart. Suunto har brugt masser af tid på at udvikle en Movescount App til iPhone (Android kommer senere). Streamer automatisk til MC App’en – den uploader så til Movescount når den har netforbindelse og meget mere. Fuld opsætning af uret via App’en. Ambit3 har også intelligent recovery overvågning – tjekker din restitution.

  Så er der endelig puls under svømning - via Suunto Smart Sensor :O)

  keep training - mh

  Torben - Afdelingsleder www.FreeSports.dk

 • 10 Most active members in December

Klippert
26h 6min
IMJB
26h 3min
TorbenJuhl
21h 32min
TeamMortensen
21h 25min
Sommergaard
18h 49min
Mariehugo
17h 40min
47strom
14h 43min
miscpc
14h 42min
JonasSoeholm
14h 16min
Anders_Thorlaksen
13h 32min
 • 10 latest Moves

 • Shoutbox

 • jfcalypso

  19.9.2014

  Hello, can you test, one of my applications in your sporting activities. In " Plan&Create " ; in "App Zone" ; in " Search Apps " ; input : jfcalypso . Kind regards

 • filejs79

  16.6.2014

  Hej. Jeg er lidt frustreret over at når jeg er ude og svømme i svømmehal og har svømmet eks. 1500 meter og går op af vandet og ser at der står distance 1500 meter... når jeg så kommer hjem og overfører til movecount, lyder min distance kun på 1050 meter. det er ofte at distancen slet ikke passer, trods korrekt opmåling af bassin osv. what to do ???

  Mvh Ivan.

  • torben

   27.7.2014

   Først sørg for at du lært uret din svømmestil: https://www.youtube.com/watch?v=Qsg5JTDa-ws

   Hvis den bliver ved med at gøre det forkert så kontakt din forhandler. Hvis du har købt den hos os, så husk at vedlægge beskrivelse af problemet, email, ordrenummer og retur adresse. Så får vi kigget på den for dig. Mh Torben/FreeSports.dk :O)

 • JuliusB

  22.5.2014

  Jeg har lige lavet en app baseret på Karvonens pulszoner. Søg efter AVG HRR % lavet af JuliusB. Den har en specifik alarm for hver zone (et beep for zone 1, to for zone 2 og så videre). Den viser den gennemsnitlige % af pulsreserven, så man har et reelt billede af, hvor hårdt træningspasset har været. Jeg har prøvet den og den virkede perfekt for mig. Endelig prøv den og fortæl mig om jeres oplevelser.

  • filejs79

   12.6.2014

   lyder spændende. hvad hedder app'en.. kan ikke lige finde den under din profil ?

 • MortenDenmark

  7.2.2014

  Kan man med et Suunto Quest få sine moves ind på endomondo? Den eneste grund til dette er at endomondo bruges af rigtigt mange af mine trænings-buddies (det er endnu ikke lykkedes mig at overtale dem til at købe Suunto) og jeg vil gerne vise der hvor god jeg er :-) Man kan eksportere her på MovesCount til GPX som Endomondo kan importere, men ikke med en Quest, sikkert fordi den ikke har GPS. Nogle idéer?

  • jsjhatting

   18.3.2014

   Hej Morten Hvis du køber en GPS track pod til uret. Så er der ingen problemer med at få det hele med over i Endomondo.. Du skal bare flette dataene først. Derefter læs dem ud som gpx fil. Så kan du hente dem ind i Endomodo komplet med puls og gpx .

 • Schroinx

  29.10.2013

  Jeg har lavet en gruppe for os Aarhus folk, så det er nemmere at finde inspiration til ture og ligesindede. Bare søg på Aarhus eller find den igennem profil.

  Vh Troels

Group members - 223 members

 • thubs
  Mortenriis
  bjarnepilborg
  Laugaard
  ThomasN
  lydersen
  Mamil1
  MortenStampe
  Steffen_Moller
  slaenner
  ReneCarstensen
  Kekambas

Thumbs up

 • 13 members like this

Button for your web site

Promote this group on your site. Just click the button