FreeSports.dk

198 members, Created 19.5.2010 by torben

Horsens, Denmark

FreeSports.dk er Danmarks største forhandler af Suunto! Meld jer til gruppen og del jeres træninger, ruter og kommentarer med andre danske Suunto brugere.
http://www.freesports.dk

 • 8.4.2014 Message from the group creator:

 • Hej :O)

  til dem af jer der har Suunto Ambit2 og Ambit2 S - så kan i glæde jer til at den nye funktion i Suunto Ambit2 R, hvor man får løbekadencen via håndleddet - kommer som en funktion i næste software update fra Suuntos side! Regner med at den dukker op indenfor de næste 8 uger via Moveslink2.

  Der ud over har vi fået Suunto Ambit2 R HR i White og Black i shoppen. I er velkommen til at tjekke den ud.

  http://www.freesports.dk/shop/outdoorure/suunto+ambit

  keep training - mh

  Torben - Afdelingsleder www.FreeSports.dk

Be part of the FreeSports.dk

 • 10 Most active members in July

TeamMortensen
62h 27min
Haurum
60h 17min
IMJB
54h 56min
Mariehugo
35h 58min
Sportyhardy
34h 10min
Johnniulrich
32h 56min
RasmusKradrup
32h 13min
Klippert
28h 27min
Ibber
26h 33min
MBonde70
25h 53min
 • 10 latest Moves

 • Shoutbox

 • filejs79

  16.6.2014

  Hej. Jeg er lidt frustreret over at når jeg er ude og svømme i svømmehal og har svømmet eks. 1500 meter og går op af vandet og ser at der står distance 1500 meter... når jeg så kommer hjem og overfører til movecount, lyder min distance kun på 1050 meter. det er ofte at distancen slet ikke passer, trods korrekt opmåling af bassin osv. what to do ???

  Mvh Ivan.

 • JuliusB

  22.5.2014

  Jeg har lige lavet en app baseret på Karvonens pulszoner. Søg efter AVG HRR % lavet af JuliusB. Den har en specifik alarm for hver zone (et beep for zone 1, to for zone 2 og så videre). Den viser den gennemsnitlige % af pulsreserven, så man har et reelt billede af, hvor hårdt træningspasset har været. Jeg har prøvet den og den virkede perfekt for mig. Endelig prøv den og fortæl mig om jeres oplevelser.

  • filejs79

   12.6.2014

   lyder spændende. hvad hedder app'en.. kan ikke lige finde den under din profil ?

 • jfcalypso

  27.4.2014

  Hello to all and all, Can you test one of my applications in your sporting activities. App area - Search - enter: jfcalypso - if you love, click on the bottom of the application page, for the say - Cordially and good day

 • MortenDenmark

  7.2.2014

  Kan man med et Suunto Quest få sine moves ind på endomondo? Den eneste grund til dette er at endomondo bruges af rigtigt mange af mine trænings-buddies (det er endnu ikke lykkedes mig at overtale dem til at købe Suunto) og jeg vil gerne vise der hvor god jeg er :-) Man kan eksportere her på MovesCount til GPX som Endomondo kan importere, men ikke med en Quest, sikkert fordi den ikke har GPS. Nogle idéer?

  • jsjhatting

   18.3.2014

   Hej Morten Hvis du køber en GPS track pod til uret. Så er der ingen problemer med at få det hele med over i Endomondo.. Du skal bare flette dataene først. Derefter læs dem ud som gpx fil. Så kan du hente dem ind i Endomodo komplet med puls og gpx .

 • Schroinx

  29.10.2013

  Jeg har lavet en gruppe for os Aarhus folk, så det er nemmere at finde inspiration til ture og ligesindede. Bare søg på Aarhus eller find den igennem profil.

  Vh Troels

Group members - 198 members

 • torben
  LasseLundquist
  BoletteSkov
  Per_Andersen
  mewm
  m_pt
  Ibber
  hejlesen
  Kitskov
  RasmusDK
  andphil
  BineSkov

Thumbs up

 • 12 members like this

Button for your web site

Promote this group on your site. Just click the button