Be part of the FreeSports.dk

FreeSports.dk

229 members, Created 19.5.2010 by torben

Horsens, Denmark

FreeSports.dk er Danmarks største forhandler af Suunto! Meld jer til gruppen og del jeres træninger, ruter og kommentarer med andre danske Suunto brugere.
http://www.freesports.dk

 • 2.9.2014 Message from the group creator:

 • Hej :O)

  vi er nu på 210 medlemmer - super fedt..jeg kan se at folk giver den max gas :O) Vi er begyndt af få de nye Suunto Ambit3 ure på lager på FreeSports.dk - http://www.freesports.dk/shop/outdoorure/suunto+ambit/ambit3 Jeg har testet den nye Suunto Ambit3 Peak Black HR, og uret bygger videre på funktionerne fra Suunto Ambit2. Der ud over er den største forskel helt sikkert at Ambit3 nu kun bruger Bluetooth Smart. Suunto har brugt masser af tid på at udvikle en Movescount App til iPhone (Android kommer senere). Streamer automatisk til MC App’en – den uploader så til Movescount når den har netforbindelse og meget mere. Fuld opsætning af uret via App’en. Ambit3 har også intelligent recovery overvågning – tjekker din restitution.

  Så er der endelig puls under svømning - via Suunto Smart Sensor :O)

  keep training - mh

  Torben - Afdelingsleder www.FreeSports.dk

 • 10 Most active members in January

Mariehugo
83h 28min
IMJB
50h 20min
TeamMortensen
47h 44min
TorbenJuhl
43h 26min
thubs
40h 20min
Klippert
40h 15min
Anders_Thorlaksen
31h 22min
Norlyng
30h 9min
MBonde70
29h 8min
Pit10
27h 22min
 • 10 latest Moves

 • Shoutbox

 • Solkoi

  1 days ago

  Er lige kommet hjem fra en 10 km tur og pauser mit ambit3 ur og strækker ud for derefter at ville gemme data, ser så at uret står på nomal klokke og alle data er væk også ugentlig aktivitet !!!!!!!!!!!

 • Laugaard

  1 weeks ago

  Ambit3 sport. Ved svømning af pool på 25m tæller den ofte dobbel, hvis jeg har svømmet 1000m kan den nemt ende på 1250m, temmelig irriterende. jeg har lært den min svømmestil. Synes nogle gange den tæller dobbelt når jeg rører basin enden, kan man indstille følsomheden måske? mvh. Søren

 • TommyKristoff...

  1 weeks ago

  iPhone 6 Problemer: Jeg har lige fået ny telefon en iPhone 6, og har lige siden IKKE kunne få kontakt (sync) mellem uret, et Ambit3 Sport og Movescount app ? Er der andre der har oplevet dette ? Jeg har også prøvet at lade telefonen "Glemme mit Ambit3 Sport" for derefter at parre dem påny, men uden held ? Mvh. Tommy

 • jfcalypso

  19.9.2014

  Hello, can you test, one of my applications in your sporting activities. In " Plan&Create " ; in "App Zone" ; in " Search Apps " ; input : jfcalypso . Kind regards

 • filejs79

  16.6.2014

  Hej. Jeg er lidt frustreret over at når jeg er ude og svømme i svømmehal og har svømmet eks. 1500 meter og går op af vandet og ser at der står distance 1500 meter... når jeg så kommer hjem og overfører til movecount, lyder min distance kun på 1050 meter. det er ofte at distancen slet ikke passer, trods korrekt opmåling af bassin osv. what to do ???

  Mvh Ivan.

  • torben

   27.7.2014

   Først sørg for at du lært uret din svømmestil: https://www.youtube.com/watch?v=Qsg5JTDa-ws

   Hvis den bliver ved med at gøre det forkert så kontakt din forhandler. Hvis du har købt den hos os, så husk at vedlægge beskrivelse af problemet, email, ordrenummer og retur adresse. Så får vi kigget på den for dig. Mh Torben/FreeSports.dk :O)

Group members - 229 members

 • Solkoi
  calle1967
  TommyKristoffersen
  JornGrejs
  Mikkel_Holme
  klausgamst
  thubs
  Mortenriis
  bjarnepilborg
  Laugaard
  ThomasN
  lydersen

Thumbs up

 • 13 members like this

Button for your web site

Promote this group on your site. Just click the button